Правовий Альянс Науковців-Практиків "БОРИСФЕН" > Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Володілець персональних даних

Правовий Альянс Науковців-Практиків «Борисфен» (далі – «Компанія») відповідально ставиться до захисту конфіденційності персональних даних відвідувачів Інтернет – порталу та користувачів корпоративних продуктів і сервісів (далі – «Користувачі»). Дану Політику конфіденційності (далі – «Політика») було створено для роз’яснення Користувачам порядку та способів отримання, зберігання й використання їхніх персональних даних.

ПАНП «Борисфен» є українською компанією, яка знаходиться в Україні та є власником авторських і суміжних прав на Інтернет – порталі https://www.borisfen.net/ (далі –  borisfen.net), що розташований на доменному імені borisfen.net. Компанія є контролером персональних даних Користувачів Інтернет – порталу, його корпоративних продуктів і сервісів. Контролером персональних даних є особа, що визначає мету та спосіб збирання персональних даних.

Компанія підготувала цю Політику з урахуванням вимог Загального регламенту захисту даних (GDPR) 2016/679 від 27 квітня 2016 року та Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI.

Обробка персональних даних

Компанія отримує персональні дані від Користувача безпосередньо, при використанні особою Інтернет – порталу, його корпоративних продуктів і сервісів та при спостереженні за активністю Користувача.

Перелік даних, що обробляється:

- прізвище, ім’я та по батькові;
- дата народження;
- стать;
- номер телефону;
- адреса електронної пошти;
- ім’я облікового запису Інтернет – порталу.

  При зверненні через Інтернет – портал, Компанія має право збирати дані про Користувача для зворотної відповіді. Компанія збирає інформацію та спостерігає за поведінкою Користувача, коли він використовує Інтернет – портал.

Мета обробки персональних даних

Компанія збирає та обробляє персональні дані для:

- надання  інформації та послуг;
- здійснення діяльності Компанії;
- безпеки та запобігання шахрайству;
- персоналізації використання Інтернет – порталу;
- відображення персоналізованої реклами при відвідуванні Інтернет – порталу;
- надання відомостей і повідомлень щодо використання Користувачем Інтернет – порталу;
- проведення маркетингової і рекламної діяльності.

Передача даних третім особам

Компанія не заінтересована у передачі персональних даних третім особам. Персональні дані обробляються співробітниками в межах Компанії.

Передача персональних даних третім особам можлива у наступних випадках:

- у разі наявності згоди Користувача;
- у разі зміни володільця даних;
- у разі використання Інтернет – порталу профільними фахівцями для обробки технічних даних;
- у разі функціонування дочірніх та афілійованих компаній;
- у разі виникнення офіційних вимог та законних підстав органів державної влади, місцевого самоврядування та судової влади.

Збереження та захист персональних даних

Компанія зберігає персональні дані Користувача в строк, необхідний для досягнення мети або поставлених цілей Компанії. Видалення персональних даних Користувачів відбувається у відповідності до діючого законодавства або угоди Сторін.

Компанія дотримується конфіденційності персональних даних і забезпечує Користувачу прозорість у використанні Інтернет – порталу. Компанія вживає достатньо технічних та організаційних заходів стосовно попередження втрати, протиправного використання чи підробки персональної інформації, яку надав Користувач.

Права Користувача

Користувач може отримати доступ до його персональних даних, які зберігає Компанія. Користувач може скористатися іншими правами, які передбачені діючим національним законодавством.

Контактні дані Компанії 

Зміни в Політиці конфіденційності

У разі внесення змін до Політики, Компанія поінформує Користувачів шляхом розміщення її нової редакції на Інтернет-порталі.